SFEERIMPRESSIE

Aftermovie 2016
Aftermovie 2015

SPREKERS VOORGAANDE JAREN

ABN AMRO
Michel van Drie – Hoofd IT Solutions

Michel van Drie start zijn carrière bij BDO Camps Obers Accountants & Belastingadviseurs B.V. als EDP Auditor. In 1992 begint hij bij ABN AMRO als trainee in de functie van Sales Consultant, waarna hij zijn ervaring en kennis verbreed op diverse afdelingen en functies. Sinds 2014 is Michel Managing Director van IT Solutions bij ABN AMRO.

COOLBLUE
Nick Lenten – CTO

In 2000 later begon Nick Lenten bij Coolblue als Online Marketing Manager. Hij was de allereerste werknemer van Coolblue. Zijn werk? Alles, van het ontwerpen van onderdelen van de site tot het inpakken van orders. In 2010 werd hij gepromoveerd tot Manager Marketing & Communications. Tegenwoordig is hij CTO bij Coolblue.

FANATICS
Dennis Goedegebuure – VP Growth & SEO

Dennis Goedegebuure woont al sinds 2006 in Silicon Valley. Hij heeft hier gewerkt voor Ebay waar hij Director SEO was, en voor Airbnb waar hij zich bezig hield met SEO en marketing. Op dit moment is Dennis Vice President Growth & SEO bij Fanaticsm, de grootste online retailer van sports mechandizing.

ACE
Erik Boer – Directeur

Erik is directeur van het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE). In deze functie binnen deze netwerkorganisatie is hij zowel programmamaker als manager. Hij stimuleert en initieert voor ACE brede samenwerkingsverbanden op het gebied van entrepreneurship.

COOLBLUE
Anneke Keller – Head of Software Development

Anneke Keller is Head of Software Development bij Coolblue en zelfstandig managementcoach. Ze staat aan het hoofd van 27 scrumteams, die gezamenlijk werken aan het E-commerce platform en de backoffice systemen. Eerder werkte Keller als VP Software Engineering bij TomTom.

KLM
Edwin Borst – Senior Vice president Group CIO Office

Edwin Borst is senior vice president bij de afdeling van de Chief Information Officer bij KLM. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de IT-strategie van de luchtvaartonderneming. Borst begon er zijn carrière in 1989 als systeemanalist.

TOMTOM
Peter-Frans Pauwels – CTO en mede-oprichter

Peter-Frans Pauwels is CTO van navigatiebedrijf TomTom, dat hij samen met Pieter Geelen, Harold Goddijn en Corinne Vigreux oprichtte. In eerste instantie maakten ze onder de naam Palmtop applicaties voor de eerste generatie handhelds. Later werd daar navigatie aan toegevoegd.

FOX-IT
Ronald Prins – Medeoprichter en Chief Technology Officer

Ronald Prins is medeoprichter en Chief Technology Officer van IT-beveiligingsbedrijf Fox-IT. Na zijn studie Technische Wiskunde aan de TU Delft heeft hij zich gespecialiseerd als cryptograaf. Zo werkte Prins bij het Nederlands Forensisch Instituut als wetenschappelijk onderzoeker.

GOOGLE
Erik de Muinck Keizer – Country Manager Benelux

Erik de Muinck Keizer opereert nu bijna twee jaar als countrymanager Benelux voor de divisie Google for Work. Hij heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het aansturen van (internationale) teams die disruptieve Cloud diensten en apps ontwikkelen.

UBER
Jelle Prins – Design Manager

Eind 2007 begon Jelle Prins met vrienden mobiele applicaties te ontwikkelen. Zij waren daarmee de eersten in Nederland en kregen ook internationaal veel aandacht in de pers, waaronder Wired Magazine. Zo kwam hij in aanraking met de oprichter van Uber en kreeg van hem de vraag of hij de eerste prototypes wilde maken.

TRAVELBIRD
Philipp Wassibauer – CTO

In de hippe start-up scene in Berlijn stond Philipp Wassibauer in 2011 aan de basis van het activiteitenplatform Gidsy dat in 2013 werd ingelijfd door GetyouGuide. In 2014 verhuisde hij naar Amsterdam om CTO te worden van Travelbird. Zijn belangrijkste opdracht: het realiseren van groei van de activiteiten en van het technische team.

KNAB
René Frijters – Directeur en oprichter

René Frijters is directeur en oprichter van Knab. Bij zijn bankconcept zijn transparantie en gemak de belangrijkste pijlers en volgens hem staat bij hem de klant écht centraal. Eerder stond Frijters aan de wieg van vermogensbank Alex, dat later werd verkocht aan respectievelijk Rabobank en Binckbank.

RTL Nieuws
Bram van Dijk – Techverslaggever

Techverslaggever Bram van Dijk is techverslaggever bij RTL Nieuws. Eerder werkte hij zes jaar lang als freelance journalist bij onder meer BNR Nieuwsradio en BrightTV, waar hij voornamelijk berichtte over tech, media, kunst en cultuur. Ook baat Van Dijk het kleinste theater van Amsterdam uit.

TRIPLE
Ben van den Burg – Commercieel Directeur

Ben van der Burg is voormalig topschaatser. Na zijn schaatscarrière studeerde hij Nederlandse Taal- en Letterkunde. Tegenwoordig is hij commercieel directeur bij Triple en mede-eigenaar van start-ups Slidejockey en Repudo. Daarnaast is Van der Burg columnist bij BNR.

1E VR BIOSCOOP
Jip Samhoud – Oprichter en mede-eigenaar

Jip Samhoud is ondernemer en oprichter van VR Cinema, de eerste virtual reality bioscoop in de wereld. Hier kan iedereen kennis maken met virtual reality, zoals het kijken van horror, documentaires en kinderfilms. Daarnaast produceert Samhoud online mediaconcepten.