Deelnemende bedrijven

ABN AMRO digitaliseert. Weet jij hoe je dat slim aanpakt?

Om onszelf klaar te stomen voor de 21e eeuw, zijn we aan het grootste IT-project uit onze geschiedenis begonnen. Of het nu gaat om snelheid, transparantie of veiligheid er worden hoge eisen gesteld aan ons IT-landschap. IT wordt steeds meer core-business en is dus essentieel voor de bank: als de systemen tijdelijk niet werken dan kunnen onze klanten niets meer. Je werk als IT-er heeft een grote impact.

Bouw jij mee aan de bank van de toekomst?

We hebben grote ambities voor de toekomst. In 2020 willen we een volledig digitale bank zijn. Zo’n verandering gaat niet zonder slag of stoot. Het complexe, online banklandschap verandert namelijk in een rap tempo. De rol van IT wordt daarbij steeds belangrijker; het moet foutloos, sneller en efficiënter. Denk aan cloudoplossingen, Agile, Scrum of het steeds grotere belang van de veiligheid van onze bankdata. Bij IT anticipeer je op die veranderingen en werk je mee aan toekomstvaste oplossingen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Complexe vraagstukken vragen om slimme solutions

Of we nu slimme software-oplossingen bedenken of businessvraagstukken vertalen naar concrete designs; bij alles wat we doen, moeten we continu meegaan met de laatste technieken en mogelijkheden. Dat vraagt om creatief en innovatief denken, in een wereld die steeds kleiner en laagdrempeliger wordt. Wil jij hierin een rol spelen, meedenken en bijdragen, en zo onze systemen elke dag beter maken? We zoeken mensen met een eigenzinnige visie op ICT. Interesse? Kom kennismaken tijdens de IT Masters. Vertel ons ook jouw verhaal. We zijn benieuwd!

Wij zijn Achmea

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Deze complexe vraagstukken stellen nieuwe eisen aan onder meer de capaciteit, kracht en flexibiliteit van de systemen, netwerken, databases en websites. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, en ruim 14.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen.

Wij zijn Achmea IT

We zijn bezig met de grootste uitdaging in onze geschiedenis. Binnen ons verzekeringsbedrijf is een grote ingrijpende transformatie ingezet. IT speelt hierbij een sleutelrol. Om onze klanten nog beter en efficiënter te kunnen helpen, moeten talloze claimsystemen en schadesystemen worden geïntegreerd. De hoeveelheid data is haast niet te bevatten. De vragen van onze interne en externe klant worden ingewikkelder en moeten sneller worden beantwoord. Klanten willen naadloos kunnen wisselen tussen mail, chat en telefoon en verbeteringen in de websites moeten op continue basis worden opgepakt. In feite bouwen we een compleet nieuw bedrijf dat ingericht is op de digitale wereld.

Om deze transformatie goed te doorlopen zijn we altijd op zoek naar slimme mensen. Mensen die wij graag faciliteren met uitdagende projecten, uitstekende opleidingsmogelijkheden en goede begeleiding. Denk jij dat je ons kunt helpen bij deze transformatie? Deel dan jouw visie met ons tijdens de IT Masters. We horen graag van je!

Dit is Capgemini

Bij Capgemini werken we agile samen aan de nieuwste software. Grensverleggende applicaties die onze klanten helpen zichzelf te onderscheiden van hun concurrenten. Dat zijn complexe projecten, die we samen doen. Dat noemen we “The Collaborative Business Experience”. Mooie resultaten bereiken door een team van experts vanuit Capgemini te koppelen aan de opdrachtgever. Zo creëren we de beste oplossingen met de nieuwste technologieën, zodat onze opdrachtgever maximale resultaten bereikt.

Of het nu C#, PHP, Java, .NET, Python of Mendix is. Bij Capgemini spreken we elke taal. En dat doen we onder andere vanuit Application Services, Testing Services, Digital Services, Consulting Services, Mobile Solutions (Internet Of Things), User Experience, Cyber Security en nog veel meer. Iedereen binnen Capgemini draagt een flinke verantwoordelijkheid voor zijn/haar projecten. Dat vraagt doorzettingsvermogen en betrokkenheid. Gelukkig kunnen we af en toe ook alles even los laten en het gewoon gezellig hebben met elkaar. Een potje tafelvoetbal of een borrel om weer op te laden voor de volgende complexe klus. Capgemini zit vol met projecten die inspireren en uitdagen. Junior en Senior ICT’ers die samen de meest creatieve oplossingen bedenken. Een leergierige en nieuwsgierige organisatie, waar ontwikkeling centraal staat. Nice people, smart work.

Dit is Takeaway.com

Takeaway.com NV, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden, dat in 2000 is opgericht door de toen 21-jarige student Jitse Groen. De naam van de eerste website is nu een van vele, die vallen onder Takeaway.com, dat een aantal soortgelijke websites in andere landen onderhoudt en een bijbehorende portaalsite. Na 2015 is het bedrijf zowel door autonome groei als door overnames (Lieferando.de en Just Eat Benelux) sterk gegroeid. Het hoofdkantoor van Takeaway.com is begin 2016 verhuisd van Utrecht naar het Amsterdamse Oosterdokseiland.